Parkstraat 108, bus 71, 3000 Leuven

VERHUURD

PENTHOUSE 

Locatie: Parkstraat 108 bus 71, 3000 Leuven


Gemeubelde penthouse met prachtige panoramische terrassen gelegen in de Parkstraat, én garagebox. De flat omvat een open, zeer lichtrijke leef- en woonruimte met aangrenzende keuken (dewelke is voorzien van een kookplaat, dampkap, oven, frigo, diepvries, vaatwas en voorzien van huisraad). Langs weerskanten van het appartement, zijn er mooie ruime terrassen met uitgestrekte zichten, met deze in de woonkamer over de volledige breedte van het appartement. Vervolgens treffen we de mooie slaapkamer met aangrenzende badkamer aan (dewelke volledig uitgerust is met dubbele lavabo, ligbad, douche, toilet en wasmachine/droogkast). Er is tevens een handige inkomhal met toilet, ingebouwde opbergkast en een kleine bergruimte. Dit appartement is alsook voorzien van airco en volledig gemeubeld voor een nieuwe huurder. 

Kortom, dit appartement biedt een nieuwe thuis aan mensen die op zoek zijn naar hun plekje met mooie buitenruimte en fenomenale zichten in het centrum van de stad!  


EPC: 497 kWh/M2/jaar

EPC code: 20221110-0002334379-RES-1


Bent u opzoek naar een gezellig appartement in centrum Leuven, aarzel dan niet en contacteer ons via info@immobern.be of +32 493 73 96 72.

Centrum Leuven parkeerplaats te huur

MEER INFORMATIE? CONTACTEER BERN

Heeft u graag meer informatie met betrekking tot deze eigendom, of wenst u een bezoek aan te vragen? Stuur via onderstaand formulier een mail of bel rechtstreeks op 0493 73 96 72.

 
 
 
Ik ga akkoord met het privacybeleid van IMMO BERN